ECO POWER WINDOWS

Triple glas

Triple glas van Eco Power Windows

Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit triple glas bent u bij Eco Power Windows aan het juiste adres. We zijn dé specialist op het gebied van HR +++ isolatieglas. Zo bent u verzekerd van een energiezuinige woning of kantoorpand welke tot in perfectie geïsoleerd is. Tegenwoordig gaan we steeds zuiniger om met energie. Op deze manier kunt u zelf rekenen op een mooie besparing terwijl u een waardevolle bijdrage levert aan een beter milieu.
Triple Glas
Voldoende ramen zijn echter onmisbaar in elke woning of bedrijfspand. Daardoor blijven we in contact met de buitenwereld en kunnen we beschikken over voldoende daglicht. Toch is het glas wat daarvoor gebruikt wordt niet altijd energiezuinig. Dagelijks gaat er via ramen behoorlijk wat warmte verloren. Met triple glas van Eco Power Windows wordt dit voorkomen. Dit glas bestaat uit maar liefst drie glasplaten. De ruimte is gevuld met edelgas waardoor er een perfecte isolatie ontstaat.

Dit geeft zelfs tweemaal zoveel rendement als dubbelglas. Deze goede isolerende eigenschappen brengen voordeel in elk jaargetijde. In de winter wordt de warmte optimaal behouden, terwijl de warmte in het zomerseizoen effectief buiten gehouden wordt. Dit zorgt op zijn beurt weer voor een optimaal lucht klimaat binnen uw woning of bedrijfspand. Het is dan ook niet voor niets dat triple glas van Eco Power Windows de hoogst haalbare isolatiewaarde vertegenwoordigd onder de soorten glas die verkrijgbaar zijn.

Triple glas met een hoge isolatiewaarde

Triple glas is geschikt om aan te brengen in vrijwel alle nieuwe raamkozijnen. Bij Eco Power Windows verzorgen we dit graag voor u. Naast het laten aanbrengen van triple glas, zijn we ook gespecialiseerd in smart glas, solar glas en dynamic glas. Smart glas is een interactieve glassoort die naar behoefte van transparantie veranderd. Als verduistering of privacy gewenst is, hoeven er dus geen aparte accessoires meer worden aangebracht zoals bijvoorbeeld schermen of gordijnen.
Triple Glas Eco Power Windows

Smart glas is daarmee dé oplossing binnen uw woning of kantoorpand. Solar glas wordt vooral veel toegepast in kassen. Deze coating laat licht in hoge mate door wat vooral voor tuinders van groot belang is. Dynamic glas heeft de eigenschap om zelf van tint te kunnen veranderen. Dit biedt vooral veel voordelen voor grote bedrijfspanden, maar ook in woningen wordt het steeds meer toegepast.

Aparte zonwering wordt daardoor overbodig gemaakt. Voor al deze vormen van speciaal glas bent u bij Eco Power Windows aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies. Uiteraard fabriceren we ook kozijnen die voorzien kunnen worden van triple glas. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.