ECO POWER WINDOWS

Isolatieglas

Isolatieglas van Eco Power Windows

Het beste isolatieglas vindt u natuurlijk bij de specialisten van Eco Power Windows. Met het oog op duurzaamheid voorzien we uw bedrijfspand of woning van perfect isolerend glas. Naast triple, smart en dynamic glas bent u bij ons ook aan het juiste adres voor solar glas. Daarnaast werken we ecologisch en economisch verantwoord. Uiteraard kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Een goede isolatie wordt steeds belangrijker.

Niet alleen binnen onze woning, maar ook grote bedrijfspanden en kantoren hechten waarde aan deze technologie. Het brengt dan ook een forse besparing met zich mee terwijl er op positieve wijze wordt bijgedragen aan een betere leefomgeving. Isolatieglas levert daar een grote bijdrage aan. Veel warmte gaat via de ruiten verloren. Daarnaast heeft de warmte vanaf buiten vrij spel als een kozijn niet is voorzien van het juiste isolatieglas.

Zeker binnen een bedrijfspand is dan een goed werkende klimaatbeheersing noodzakelijk. Uiteraard is er een behoorlijk percentage energie nodig om de ruimte te kunnen voorzien van koele lucht. Met het juiste isolatieglas is dan niet nodig. Dit houdt uw woning of kantoor in de zomer aangenaam koel, terwijl u in de winter kunt genieten van een fijne warmte die niet verloren gaat.

Solar glas en isolatieglas voor kassenbouw

Ook in kassen is het juiste isolatieglas van groot belang. Zo blijft de temperatuur binnen de kas op aangename temperatuur wat de groei van planten en bloemen ten goede komt. Isolatieglas of solar glas wordt voorzien van een speciale coating. Deze filmlaag is transparant terwijl het solar glas zelf is geïntegreerd met speciale cellen. Deze hebben de mogelijkheid om zonlicht om te zetten in energie.

Daardoor is deze soort glas ook prima geschikt als isolatieglas. Daarnaast heeft solar glas nog een belangrijke eigenschap voor de kassenbouw. Het materiaal is in staat om tot wel 75% meer licht door te laten. Dit heeft een positieve invloed op de fotosynthese. Deze is nodig om de groei van planten of bloemen te bevorderen. Naast een flinke besparing op de energiekosten brengt solar en isolatieglas van Eco Power Windows dus ook meer rendement met zich mee.

De warmte wordt optimaal vastgehouden in de kas waardoor de temperatuur optimaal kan worden gehouden. Bij Eco Power Windows zijn we gespecialiseerd in alle soorten hoogwaardig isolatieglas. Neem voor de mogelijkheden of meer informatie vrijblijvend contact met ons op.