ECO POWER WINDOWS

Продукти та послуги

Продукти та послуги

ДЕЯКІ ПРИКЛАДИ ЕКОНОМЕРНОГО ВІКНА

          

Розсувні двері Terasní pohilo з ПВХ каркасом відрізняються від тих самих конструкцій різного матеріалу. Двері розсувні ПВХ-похило, двері з вікон ECO POWER і вікна – це лихоманка тепло- і звукоізоляції, висока якість, багато років веселощів, простота в експлуатації, краса і різноманітність дизайну. Система нахилу-ковзання дозволяє відкрити свої двері в два сеанси.

                                                          

Розсувна система Hebe Schiebe може бути дуже великою, що неможливо для нормальних дверей. Довжина будівлі 12 м і складається з «глухих» і рухомих дверей у різних комбінаціях, кількість яких може змінюватися від 2 до 4

                                                                  Система розсувних дверей 6 камерного профілю

Типи скла на, Eco Power Windows:

 • Сонячне скло (покриття та плівки) \ t
 • Динамічне скло
 • Смарт-скло
 • Потрійне скло
 • Потужність скла
 • Подвійне скло                                  

Ми працюємо з найкращими;

        
        Framex
    

 

Glijdende schuifdeur constructies,

schuifdeuren schuifdeuren

Een fundamenteel nieuwe en perfecte glijdende constructie. Het is mogelijk om hermetische schuifdeuren van zeer groot formaat te produceren. Het wordt gebruikt voor het beglazingen van terrassen, winter-tuinen, zwembaden en vele andere gebouwen. Dergelijke schuifdeuren kunnen een vervanging zijn voor een van de wanden van de woonkamer of slaapkamer, van waaruit een prachtig uitzicht op de tuin zal openen. Het belangrijkste doel van schuifdeuren – visuele eenwording in een enkele ruimte van volledig verschillende kamers, of eenheid met de straat. Voordelen zijn dat het mogelijk is om praktisch glijdende “wanden” te maken met behoud van uitstekende dichtheid en thermische isolatie. En, natuurlijk, in de aanwezigheid van grote formaten, is een overvloed aan licht en een beoordeling gegarandeerd.

Constructieve.                         

Het openen van schuifdeuren gebeurt met een verhoogd blad. Door het speciale ophangsysteem is de constructie bestand tegen zware belastingen. Afdichting op de contour met rubberen afdichtingen.

Schuif- en schuifdeuren van het bedrijf “Eco Power Windows” zijn gemaakt van het PVC-systeem Frame Hebe-Schiebe of van het aluminium systeem Frame ST 125. Lage drempel zonder groeven, biedt gebruiksgemak en zorg.

Kenmerken van profielsystemen, waaruit de hef- en schuifconstructies zijn gemaakt

Liftex schuifsysteem Frame Hebe-Schiebe PVC. 
– De lengte van de structuur is maximaal 10 meter, de afmeting van de hoogte is tot 2700x3000mm
– Maximale dichtheid
– Maximale warmte-isolatie (warmteoverdrachtscoëfficiënt 0,79)
– De laagste drempel geeft gebruiksgemak en onderhoud.

Glijdend en glijdend aluminium warm systeem Frame ST125. 

– De lengte van de structuur is maximaal 12 m, de afmeting van het blad is maximaal 3000х3000mm
– De maximale dichtheid
– Het kenmerk is een lagere thermische isolatie, vergeleken met het PVC-systeem (weerstandscoëfficiënt voor warmteoverdracht 0.62).

Schuif- en schuifsysteem van PVC

Glijdende en glijdende structuren worden vaak gebruikt als schuiframen of in openingen met weinig openheid. Het gebruik ervan als schuifdeur beglazing balkons en loggia hoogte vanaf de rail naar boven of naar terras of veranda verlaten te worden begrepen dat in deze uitvoering vorm de drempelwaarde een raamkozijn, is niet te stappen, maar kit noodzakelijkerwijs over de drempel voor het Frame-71 profiel. Het hellende en glijdende ontwerp is goed ingeburgerd in een klein appartement, waar u ruimte moet besparen bij het openen van de schuifraam van het raam.

Het werk van hellende en verschuivende structuren is gebaseerd op het principe van de openende schuifdeur van de Ika-bus: het blad beweegt eerst naar voren en langs de geleider langs het frame beweegt het zich vervolgens voorbij het dove deel van de structuur. Het is onmogelijk om de hele breedte van de opening te openen, omdat er een plaats nodig is voor de uitgang van het blad.

Het nadeel van een schuif systeem is dat er nogal een maximale grootte van de (breedte 1,8 m, hoogte 2,3 m).

Schuif-schuifsysteem Frame-71. 
– tot 3,2 m lengtestructuur het schuifraam grootte 1,8h2,3m
– Maximale dichtheid
– Maximale isolatie (warmtegeleidingscoëfficiënt van weerstand 0.79)
– Bovendrempel 71 mm.

Het principe van de werking van de accessoires van schuiframen of deuren.

Het principe van de werking van de accessoires van schuiframen of deuren Het principe van de werking van de accessoires van schuiframen of deuren Het principe van de werking van de accessoires van schuiframen of deuren Het principe van de werking van de accessoires van schuiframen of deuren

Gesloten gekantelde gevouwen fittingen, zijaanzicht

 

Frame S22 glijdende koude aluminium constructie.

Framex S22 glijdende koude aluminium constructie

 

schuifsysteem

Er moet rekening worden gehouden met het feit dat de schuifsystemen van aluminium stijver zijn, bestand zijn tegen grote windbelastingen en een groot glasoppervlak mogelijk maken zonder bruggen in vergelijking met PVC. Glijdende systemen van aluminium als gevolg van een groter gebied van dubbele of Triple beglazing en vanwege het feit dat ze een profiel hebben van een smaller gedeelte, zien er lichter uit dan PVC.

Het principe van de werking van glijdende structuren is gebaseerd op de beweging van de bladen op de parallelle geleiders. De deuren worden vergrendeld in de laatste vergrendelde positie. Bij schuifdeuren of schuiframen blijft er ruimte over om de vleugel te openen, wat heel belangrijk is om ruimte te besparen. Het ontwerp is niet verzegeld, dus bij dit soort beglazing is er geen broeikas effect. De rolluiken bewegen op rollen, waarvan de polymeercoating de beweging geruisloos en zacht maakt. In gesloten toestand worden de klepbladen vergrendeld met een vergrendelingsslot, dat de veiligheid en bevestiging van de gesloten kleppen waarborgt. Deze schuifsystemen in Duitsland worden nu veel gebruikt, omdat ze een heel complex van problemen met betrekking tot de afwerking van het balkon de loggia oplossen is.

– Gebruikt voor het beglazen van balkons.
– Slaat de ruimte op die nodig is om de vleugel te openen.

Schuifconstructie “Harmonica”

Schuifconstructie "Garmoshka" Schuifconstructie "Garmoshka"Schuifconstructie "Garmoshka"

We bieden ook een ander schuifsysteem– de zogenaamde “accordeon” ( schuif-vouwsysteem ). De scheidingswand bestaat uit meerdere poorten, die zijn gevouwen in een opening die lijkt op de balg van de accordeon. Het voordeel van deze schuifdeur is de mogelijkheid om de openingen te bedekken met een breedte van maximaal 6,5 m en een hoogte van 2,3 m. Tegelijkertijd mag het maximale gewicht van de vleugel niet hoger zijn dan 80 kg, het aantal vleugels niet meer dan zeven.

Schuifdeuren “Harmonica” – dit is de enige methode van beglazing, wanneer u de volledige breedte van de opening moet openen en er geen plaats is voor het vertrek van het schuifsysteem. De zolder is opgevouwen en vereist in de praktijk geen extra ruimte om te openen.

Het “accordeon” -systeem kan zowel van PVC-profielen als van aluminium worden gemaakt, maar doordat aluminium stijver en lichter is, werken aluminium “accordeons” betrouwbaarder. Vanwege de beperkte grootte van de deuren vormen de klapdeuren van de “accordeon” in gesloten toestand een obstakel voor de breedte van het uitzicht op het omringende landschap.

 

  

Frameloze beglazingssystemen

  

Frameloze beglazing  ideaal voor het beglazen van terrassen. Het kan ook worden gebruikt voor het beglazen van balkons.

Buiten is het systeem een ​​massieve glazen wand zonder frames en verticale rekken. Het vergroot visueel de ruimte op het balkon of terras, bijna niet zichtbaar wanneer het gesloten is. Samen met de voor de hand liggende esthetische voordelen, frameloze beglazingssystemen creëren een complex van aanvullende consumenteneigenschappen. In opgevouwen toestand neemt het systeem bijna geen ruimte in, en het gemak van hygiënisch onderhoud van balkonbeglazing wordt verschaft door gemakkelijke toegang tot beide zijden van de deuren en de afwezigheid van een drempel.

De panelen van het systeem zijn gemaakt van speciaal gehard glas. Ze kunnen vrij rijden met rolwagens op rails versterkt aan de boven- en onderkant van de opening. Het balkon kan volledig worden geopend door de glasdelen opzij te schuiven en naar de muur te draaien, waar ze worden opgevouwen tot een soort ‘boek’ en weinig ruimte innemen. In de gesloten toestand is de beglazing vergrendeld.

Een kaderloos systeem kan worden gebruikt om grote openingen te verglazen. Een schitterend effect kan worden bereikt door op deze manier het terras van een woonhuis, de muren van een café of restaurant te beglazing. Er is een gevoel van volledige aanwezigheid op straat. Dit type beglazing is een must in het geval dat de glazen wand met uitzicht op de tuin, als het hotel is gelegen in het park, op het strand of op een andere prachtige uithoek.

 

     

Hoffen

4 – kamerprofile
• Installatiediepte – 58
• Maximale glaspanulatiegrootte – 32 mm
Thermische coëfficiëntwaarden:
• U-waardeframe – Uf 1.5 W / m2 K
• U-waardeglas – Ug 0.6 W / m 2 K

 

 

 

Framex

5 – kamerprofiel
• Installatiediepte – 71
• Maximale glaspanulatiegrootte – 42 mm             Thermische coëfficiëntwaarden:
• U-waardeframe – Uf 1.5 W / m2 K
• U-waardeglas – Ug 0,5 W / m 2 K

 

 

 

 

6- kamerprofile
• Installatie diepte – 84 mm
• Maximale breedte van het isolatieglas – 56 mm   Thermische coëfficiëntwaarden:
• U-waardeframe – Uf 0,95 W / m 2 K
• U-waardeglas – Ug 0,5 W / m 2 K

 

 

U partner voor ramen, deuren, woningbouw kassenbouw & serres.
Nieuwe ramen, deuren nodig?  Eco Power Windows is gespecialiseerd in de levering en montage van kwaliteitsproducten. In kunststof, aluminium. Uw kunt altijd rekenen op een deskundig advies en een uitstekende service.

 

Ideal 4000   

• 5-kamer systeem
• Beschikbare installatie van glaseenheden met een dikte tot 44 mm
• Met basisconfiguratiecoëfficiënt van warmteoverdrachtsweerstand Rq = 0,77 m2 K / W
• Betrouwbare geluidsisolatie tot klasse 4 (45 dB)
• Beschikbare installatie van ventilatiesysteem (Regel-Air)
• Geschikt voor glas-in-loodbeglazing
• Mogelijke vervanging van verdichtingseenheden
• Windows van IDEAL PVC-systeem
• Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 

 

Ideal 8000     

• 6-kamer systeem met twee compacteringscircuits
• Installatiebreedte 85 mm
• Mogelijkheid om glaseenheden te installeren met een dikte tot 51 mm in een verschoven vleugel en tot 59 mm in een half verend sjerp
• De warmteoverdrachtscoëfficiënt van 1,0 tot 1,3m2 K / W
• 3 compactiecircuits zorgen voor een strakkere klem aan het frame, de mogelijkheid om ventilatiesystemen te installeren
• Betrouwbare geluidsisolatie tot klasse 4 (43 dB)
• Beschikbare installatie van ventilatiesysteem (Basic Air plus)
• Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 

         

De kracht van Eco Power Windows
• U kunt rekenen op een totaaloplossing: van advies tot aftersales
• Keuze uithoogwaardige productlijn
• Ruim 40 jaar ervaring en vakmanschap
• Betrouwbaarheid staat hoog in vaandel: afspraak = afspraak
• Kunststof en aluminium kozijnen voldoen aan strengste kwaliteitseisen (o.a. Politiekeurmerk Veilig Wonen).

 • Eigen monteurs
 • 10 Jaar garantie
 • recycling op alle onze producten
 • snelle levertijd 4 weken
 • Met de modernste technologie en meest precisie wordt voor uw alles op maat gemaakt
 • Natuurlijk niet alleen rechthoekige, standaardramen.
                                                                  maar ook asymmetrische,
                                       complexe vormen en bogen behoren tot de mogelijkheden.
                                                    De gebruikelijke draai-kiep standaard.
 • Alles vindt in eigen productielijn plaats, zowel de kunststof en aluminiumkozijnen als het glas.
 • Uit meerdere kleuren mogelijk. Zowel aan één of twee kanten van het profiel, kunt uw zelf de kleur bepalen.
   

 

LAMINEREN VAN RAMEN

Het lamineren van vensters kan op twee manieren: door film of “in massa”. Laminatiefilm kan eenzijdig of dubbelzijdig (buiten en binnen) zijn – naar keuze van de klant. Het is aangepast aan onze klimatologische omstandigheden en weersverschijnselen. Lamineren met een film maakt het mogelijk om elke gewenste tint uit verschillende tientallen te kiezen.

Fases van lamineren door film:

 • een speciale primer aanbrengen op het profiel;
 • toepassing van een film;
 • speciale walsrollen;
 • warmtebehandeling

Het drogen van het laminaat duurt 7-10 dagen en pas daarna is het mogelijk om vanuit het gelamineerde profiel een raam- of deurstructuur te maken. Het is de lange productietijd die het belangrijkste nadeel is van dit type laminering.

De tweede manier van lamineren is “in massa”. Tijdens de productie van het profiel wordt een speciale kleurstof aan het plastic toegevoegd, dat onder invloed van hoge temperaturen het plastic in een andere kleur laat smelten en kleuren. Op deze manier krijg je een volledig geschilderde raamstructuur zonder witte uiteinden. De verf heeft geen invloed op de technische en kwalitatieve eigenschappen van het profiel.

Gelamineerde ramen

Reeds verdwenen zijn de tijden dat je moest kiezen tussen witte kunststof ramen, zilveren aluminium of houten constructies, wanneer de vraag naar de gewenste kleur was. Dankzij moderne technologieën kunt u uw wildste wensen realiseren met betrekking tot de kleur en textuur van uw kunststof ramen.
Nu kun je gekleurde bestellen PVC ramen in je huisje of een nieuw appartement en zorg ervoor dat ze passen perfect in het interieur, en de kenmerken doen dat niet om het even wat aluminium en zelfs moderne houten structuren. Maar hun kostprijs is een orde van grootte aantrekkelijker, en in gebruik met hen is er veel minder moeite en vereisen ze geen speciale zorg.

De meest populaire zijn tegenwoordig de natuurlijke kleuren van gelamineerde ramen, waaronder walnoot, gouden eik, elzen, mahonie en antraciet. Vaak bestellen we ramen met laminering voor aluminium of andere metalen.

Gelamineerde kunststof en aluminium ramen – prijs van uw fabrikant

Het is vermeldenswaard dat de prijzen voor gelamineerde ramen aanzienlijk verschillen van de prijzen voor conventionele ontwerpen. Dus eenzijdige laminering verhoogt de constructiekosten met minstens 40%, en als het een laminaat in massa is, is dit cijfer nog hoger. Het is echter noodzakelijk om te erkennen dat in dit geval het spel de kaars waard is, omdat dergelijke ontwerpen een integraal onderdeel zijn van je interieur en harmonie en gezelligheid in de kamer creëren.

 • Extreem hoge isolatiewaarden voor uw woning, kantoorgebouwen.
 • HR+++dikte 36 U 1,1
 • HR+++dikte 42 U 0,7
 • HR+++dikte 48 U 0,5
 • (U-waarde tot 0,5 W/m2K), met hoge geluidsdempend.
 • Er zijn subsidie mogelijkheden voor uw die op kunnen lopen tot 45 € per M2 voor de HR+++ kozijn ramen.
 • Kozijnen worden geleverd inclusief glas, hang- & sluitwerk Maco, met kozijnankers & inbraakbeveiliging WK2 systeem.

 

Windows hardware;

  
        

Bij Eco Power Windows kunt uw terecht voor de volgende producten:

 • vaste kozijnen raam.
 • draai-kiepramen enkel.
 • draai-kiepramen dubben met tussenspijl.
 • idem zonder tussenstijl.
 • deuren.
 • schuif-kiepdeur enkel.
 • schuif-kiepdeur dubbel.
 • hef-schuifdeur enkel.
 • hef-schuifdeur dubbel.
 • vouwdeuren.
 • Electrische deuren en ramen.
 • Elektrische Daken.
 • Enkele voorbeelden:                                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer productspecificaties en prijzen, neem contact met ons op.

ECO POWER WINOWS Tel. +31 (0)68 1778 932

E.Mail: info@ecopowerwindows.nl